Tue. Oct 4th, 2022

Alexander Isak Föräldrar /\ Lifebogger berättar hela historien om ett fotbollsunderbarn som är mer känd under sina smeknamn, “Den nye Zlatan” och “Giraff”.

Alexander Isak Föräldrar
Alexander Isak Föräldrar

Vår Alexander Isak Childhood Story och Untold Biography Facts ger dig en omfattande beskrivning av de häpnadsväckande händelser som hände under hela hans liv, från det att han var ung tills han blev en berömd fotbollsspelare.

I analysen, aspekter som hans tidiga liv, familjehistoria, utbildning och professionell utveckling, tidiga karriärliv, berättelsen om resan till berömmelse,

berättelsen om uppkomsten till berömmelse, relationsliv, personligt liv, familjeliv, livsstilsfakta , och så vidare ingår.

Alexander Isak är en svensk professionell fotbollsspelare som för närvarande spelar som anfallare för La Liga-klubben Real Sociedad och det svenska landslaget.

Hans svenska namn uttalas [alksandr isak], och han föddes den 21 september 1999.

Isaks proffskarriär började 2016 med AIK, och han fortsatte med att spela för Borussia Dortmund och Willem II innan han skrev på med Real Sociedad 2019.

Sedan 2017 har han tävlat på full internationell nivå för Sverige och tjänat mer än 30 landskamper i det. tid. Han tävlade även för Sverige i UEFA Euro 2020-turneringen.

Han har rekordet för att vara den yngsta spelaren som någonsin gjort mål för såväl AIK som det svenska landslaget.

Isak gjorde sin a-lagsdebut för AIK den 28 februari 2016 och kom in som avbytare i den 75:e minuten av bortamötet mot Tenhults IF i Svenska Cupen.

Tenhults IF spelar i den fjärde klassen av svensk fotboll. Isak, som då bara var 16 år gammal, gjorde ett mål i 6–0-triumfen.

Isak var en av två ungdomsanfallare som utsågs till startelvan av AIK:s huvudtränare Andreas Alm på matchdag 2 i den allsvenska tävlingen,

som gick av stapeln på bortaplan mot Östersunds FK den 7 april 2016. Isak startade matchen med Carlos Strandberg.

Vid en ålder av 16 år och 199 dagar blev han den yngste målskytten i allsvenskans historia för AIK genom att säkra segern för sitt lag genom att göra det andra målet i en seger som slutade med 2–0.

Alexander Isak Föräldrar

Isak gjorde sitt första mål för AIK den 25 april mot IF Elfsborg på deras hemmaarena Friends Arena. Hans tillfall inledde målskyttet i en vinst för AIK som slutade med 2–1. Isak tränar just nu med AIK 2016.

Isak utmärkte sig i sina första matcher och etablerade sig som en ordinarie medlem i a-laget, vilket ledde till att han skrev på sitt första proffskontrakt den 3 maj 2016,

med en period som sträcker sig till slutet av 2018 års kampanj. Mellan match 8 och 9 blev huvudtränaren Alm entledigad från sina uppdrag, men den nya tränaren, Rikard Norling, bekräftade åter Isaks plats i startelvan.

Isak, som då bara var 15 år gammal, fick möjlighet att träna med AIK:s seniorlag för första gången under övergångsperioden mellan sommar och höst 2015.

Mot bakgrund av deras fäders vänskap på grund av deras eritreanska meriter , liknades han omedelbart vid den dåvarande Getafe-spelaren Henok Goitom i sin spelstil. Henok Goitom spelade för Getafe på den tiden.

Den 31 oktober 2015 avslutade AIK den allsvenska säsongen mot Örebro SK (1-1) i Behrn Arena i Örebro. Det var första gången Isaks satt på bänken för A-laget.

Om han hade blivit utbytt hade han blivit AIK:s yngsta spelare att någonsin tävla i allsvenskan, men Christian Kouakou, som var 16 år,

2 månader och 27 dagar när han byttes ut den 17 juli 2011, under en allsvensk match. mot Gefle IF, håller fortfarande rekordet som yngste spelare som någonsin tävlat för AIK i allsvenskan.

I februari 2016 debuterade Isak i ett tävlingsspel för A-laget, vilket var en match mot Tenhults IF i Svenska Cupen (6-0 vinst).

Som ett resultat av sitt mål i den här matchen blev han den yngste spelaren i AIK:s historia att någonsin göra mål i en match som spelades för poäng.

Det tidigare rekordet hölls av Alexander Östlund, som gjorde sitt första mål i en tävlingsmatch den 28 oktober 1995, när han var 16 år, 11 månader och 26 dagar gammal.

Matchen var en allsvensk match mellan AIK och Örebro SK på R’sunda som AIK vann med 2-0. Alexander Ostlund slog rekordet med 26 dagar.

Alexander Isak Föräldrar
Alexander Isak Föräldrar

Isak gjorde allsvensk debut två månader senare i en 2-0-seger mot Östersunds FK. Han gjorde också ett av målen i den matchen, vilket gjorde honom till AIK:s yngsta allsvenska målskytt genom tiderna vid en ålder av 16 år och 199 dagar.

By sehzuka