Mon. Oct 3rd, 2022

Albin Lee Meldau Sjukdom /\ På grund av detta har hans medverkan i julkonserten som skulle sändas på Mix Megapol på lördag ställts in, enligt ett pressmeddelande från radiostationen.

Albin Lee Meldau Sjukdom
Albin Lee Meldau Sjukdom

– Albin Lee Meldau har inte mått bra den senaste tiden, och har blivit sämre de senaste veckorna.

Nu när han genomgår behandling hade Albin hoppats att föreställningen på lördag skulle kunna fortsätta som planerat, men det kommer tyvärr inte att vara genomförbart.

Enligt pressmeddelandet har en kontakt från artistens skivbolag sagt att musikern inte kan uppträda i nuläget eftersom han just nu lider av en sjukdom.

Han säger att så fort han kan stå själv igen så skulle han vilja hitta en dag för att kunna spela lite för folk som saknar honom nu,

och han är så oerhört ledsen att han måste ställa in evenemanget som var planerat till denna lördag.

Höstsäsongen av musikdokumentärserien “Så mycket bättre” på TV4 var plattformen på vilken Albin Lee Meldau gjorde sin debut inför publiken.

Låten “Lou lou” som han släppte 2016 var hans mest framgångsrika släpp innan programmet. Den har spelats mer än 20 miljoner gånger på Spotify.

Meldaus presskontakt har avböjt att ge några fler kommentarer efter att ha blivit kontaktad av Nojesbladet om svårighetsgraden av Meldaus sjukdom och den tidsram inom vilken det förväntas att han kommer att kunna återuppta sin normala verksamhet.

I helgen, på lördag, sänder TV4 den sista upplagan av årets “Så mycket bättre”, som är ett återföreningsavsnitt där deltagarna samlas för att diskutera programmen och hur hösten har varit för dem.

En kritikerrosad turné ges också av Albin Lee Meldau, som nu är på resande fot.

Och vid det här laget är han aktuell med de senaste låtarna. Denna information delas på hans Instagram-konto.

Den nya låten från artisten, med titeln “Vita fen”, gjordes tillgänglig idag. På låten jobbar han med ingen mindre än sin “Så mycket bättre” kamrat Stor som kollaboratör.

  • Hur är det, mitt äldre syskon? I torsdags la han upp ett meddelande på Instagram där han förutspådde att det skulle gå av nästa dag.

Big uttrycker personligen sin tacksamhet för sina medarbetare.

– Jag hade förmånen att besöka Albin Lee Meldau. På Instagram lägger han upp meddelandet “Sjuk du, bror”.

I helgen var det meningen att kändisen i fråga skulle vara i Stockholm för julföreställningen med radiostationen Mix Megapol som värd.

Albin Lee Meldau Sjukdom

Han skulle ha firat jul med andra musiker som Uno Svenningsson, Mns Zelmerlow, Linnea Henriksson och Andreas Weise.

Han skulle ha varit ledsen att missa semestern. Nyheten om att han inte kunde ta sig till föreställningen levererades idag, vilket är en dag innan det var planerat att äga rum.

Och jag är mycket orolig för hur det är i vissa delar av Sverige, eftersom det är så för alla som inte har råd att lägga undan pengar till ett försök och hamnar i utsatta regioner.

Det här är en låt som ingår i den utökade pjäsen. Vad exakt ger vi vidare till nästa generation?

Om låten Josefin nämner han att han länge letat efter ett kvinnonamn att använda och kollade i mobilen vad honor födda på 1980-talet i Stockholm heter.

Josefin heter en av hans låtar. De var alla kända under samma namn: Sara, Emma och Josefin.

Av de tre var Josefin den vars namn rimmade med flest ord, bland annat symaskin, mandarin, heroin och ja – så underbart.

Snart kommer han att ge ut ett album på engelska, och han kommer att anstränga sig för att bli känd över hela världen.

– Från och med nu kommer bara det engelska språket att användas, och det här blir det sista jag gör på svenska.

CD-skivan finns även på engelska, och den har ett antal sorgliga kärlekssånger.

-Ännu en hjälp av Bon Jovi, tack! Det uppstår vid vilken tidpunkt Gud än anser lämplig. Idag är det den officiella releasen av denna utökade pjäs.

Sedan försvinner allt mitt i en utdragen diskussion om segling, som så småningom ger vika för en förklaring av vad en kärlekshistoria kan vara:

korta, obegripliga stunder av lycksalighet varvat av perioder som är kostsamma, fuktiga och kalla.

Titti får veta av konstnären Albin Lee Meldau att han under större delen av sitt vuxna liv har kämpat med alkoholism och till och med drogberoende.

Enligt honom är alkoholism en sjukdom som drabbar ett stort antal människor.

Albin Lee Meldau Sjukdom
Albin Lee Meldau Sjukdom

Efter det mycket bättre där han var framgångsrik har han genomgått terapi, och som ett resultat mår han nu bättre än han har gjort tidigare.

By sehzuka