Tue. Oct 4th, 2022
Agneta Sjödin Pojkvän
Agneta Sjödin Pojkvän

Agneta Sjödin Pojkvän /\ Det är året då Agneta Sjödin, känd folkkäraprogramledare, poddar och skribent, diskuterar kärleken till rymden, livets utmaningar och hur hon nästan blev en Bondbrud.Hennes familj är här.


Folkkärs programledare Agneta Sjödin, 53, är också författare och talare. I mer än 30 år har hon arbetat med flera tv-produktioner.

Allt vi vet om Agneta Sjödin och hennes familj finns här.

Maja Strömstedt, Agneta Sjödins syster, föddes tillsammans med sin bror, Niklas Strömstedt. Hon dog 1998 och hans föräldrar hade skilt sig ett år tidigare, men de försonades 2001.

Årets Agneta Sjödin Summer Prat har vunnits av 23-åriga Maja Strömstedt.

– Han är den viktigaste personen i mitt liv. Han är min familj, och vi är väldigt nära, sa Agneta Sjödin inför sitt sommarprat. När hon var två och ett halvt år övergav Agneta Sjödins egna föräldrar henne.

– Jag sa många ord den dagen. – Men idag kan jag se på mina familjemedlemmar med kärlek att de gjorde det bästa de kunde med tanke på sina omständigheter, som Agneta Sjödin sa till Malou von Sivers i Efter tio.

Barbro Kernby är hans mamma, medan Karl Erik Sjödin är hans pappa. Min närmaste familj består av en treårig syster som heter Margareta.

På mammas sida har hon en treårig halvbror som heter Niclas. På pappas sida fanns också en fyraårig flicka som hette Lotta och två tonåringar som hette Oskar och Elin. I Agneta Sjödins liv har kvinnorna varit många. Nu tycks hon dock ha problem med dejting.

Bland de allvarligare händelserna som inträffade efter slagsmålet med Niklas Strömstedt var en förlovning med William Moberg Faulds och ett gåvobyte med Per Alkebäck några år senare. 2009 suckade skiljde.

Till vänster Agneta Sjödin, i hennes pojkvän och pappan.

Martin Lamprecht, 57, och Agneta Sjödin har arbetat tillsammans de senaste åren. Trots detta tog inte distansförhllandet slut. Agneta Sjödin, 53, är en känd podcaster, skribent och producent. Under de senaste 30 dagarna har hon anmält sig till ett stort antal tv-program.

Hennes 11:e roman blev klar i slutet av året. Men som sommartalare är jag lite närmare det. Tretton-Juli-åriga Hennes är känd för sin “inre resa” och sitt “out-of-the-blue äventyr”.

I en intervju med Sveriges Radio berättar han en historia om hur han hjälpte till att träna George Harrison när dottern Maja gick på James Bond-audition.

En dotter till Niklas Strömstedt och Agneta Sjödin föddes. Hon föddes 1998, ett år efter att hennes föräldrar skilde sig, och de skilde sig 2001. I Agneta Sjödins sommarpjäs kommer 23-åriga eleven Maja Strömstedt in på scenen. Jag är ledsen, men jag är verkligen ledsen.

I Efter tio säger Agneta Sjödin till Malou von Sivers att hennes förfäder gjorde det bästa de kunde med tanke på deras omständigheter.

Agneta Sjödin Pojkvän

Hans pappa och mamma heter Karl Erik Sjödin respektive Barbro Kernby. Hennes tredje syster, Margareta, kompletterar familjen.

För att göra sig redo för mixen har hon en halvbror, Niclas, som är tre år äldre än henne. Lotta, en fyraårig tjej, och hennes två äldre bröder, Oskar och Elin, är på pappas sida av familjen.

Martin Lamprecht, en 57-årig företagare, dumpade precis Agneta Sjödin. Emellertid är angelägenhetsrelationer benägna att misstolkas.

Claes Bahri, en 59-årig finansiell rådgivare, stötte på henne 2020 och hon insåg att hon hade korsat vägar med honom.

Agneta Sjödin Pojkvän
Agneta Sjödin Pojkvän

När Anders tröstar Agneta tänker han mycket på henne. Hur hon blev singel idag fascinerar mig mest.

Jag har haft många liknande upplevelser i mitt liv. Maja, om du vill vara med henne. Dessutom trodde jag att det skulle gå ganska snabbt.

Agneta Sjödin nämner i förbigående att hon och jag har hållit en nära relation sedan deras första möte, och bara hon och jag har gått på dejt.

Är det svårt för dig att engagera dig i ett långsiktigt förhållande? frågar Anders. Alternativt menar Agneta att hon haft få långvariga samarbeten.

Att vara en självständig person är det som drar män till mig. Vissa, men inte allt. Det har gjort att det kommer att bli en sådan man.

I vilken situation befinner sig Agneta nu? Oavsett hennes nuvarande omständigheter har hon en stark känsla av självsäkerhet.

Jag har dock en aning om att stämningen är trög och övergiven. “Jag tror att jag har landat”, säger hon i Anders knockar.

Agneta Sjödin, 54, både programmerare och företagets grundare, är en vandrande motsägelse efter alla dessa år. Sjödin berättade för Nemo Hedén i podcasten “Nemo möter en vän” att hon nyligen hittat en bra plats i livet där hon är nöjd.

Agneta Sjödin å sin sida hävdar att hon tror att hon kommer att hitta kärleken inom en snar framtid.

Första gången hon lyssnar på Alexander Pärleros podcast “Framgngspodden” får Sjödin veta att Pärleros tror att hon kommer att återuppta ett romantiskt förhållande.

– Ja, jag tror det, jag tror det faktiskt. I podcasten svarar Agneta Sjödin: “Jag tror att det är mitt förhållande, men jag vet inte när det kommer”, fortsätter hon.

– Någon gång får jag en aning om att personen jag tycker så mycket om är så starkt kopplad till mig att jag vill umgås med dem på samma ställe. Kanske ska jag använda mitt hus som en mötesplats för att föra människor samman.

En vag aning är allt jag har, eftersom jag aldrig har träffat någon och jag vet inte vad som kommer att hända härnäst. Det är inte alls förvånande att jag är så engagerad och involverad i den här situationen.

Agneta Sjödin berättar i podden att hon trodde att det skulle vara lättare att närma sig någon när hon var äldre. Även om hon inte är aktiv idag så vet hon vad som krävs för att få henne på fallet.

– Jag vill inte fördjupa mig i det här just nu, så jag har ingen aning om vad som kommer att hända. Men jag hoppas att den dagen jag träffar den person som jag kan lita på som säger till mig att jag gör rätt kommer att bli den dagen jag inser det.

Bara för att individen lägger sina armar om mig kommer jag att känna mig som en stöt genom min kropp, eftersom jag är så romantiskt lagd.

Det är nödvändigt att något ska hända där för att något ska hända. Enligt “Framgngspodden” presterar jag ganska bra i mitt eget arbete.

Agneta Sjödin sa till Expressen i november att kärleken har sin egen tid och plats.

– Jag tror att det kommer att hända när tiden är mogen, när tidvattnet är rätt. Det kommer att bli en annan typ av timing för allt i livet, sa hon.

Agneta Sjödin Pojkvän
Agneta Sjödin Pojkvän

By sehzuka