Tue. Oct 4th, 2022
Carl Hedin Flickvän Irma
Carl Hedin Flickvän Irma

Carl Hedin Flickvän Irma /\ Carl Hedin är en mångbegåvad ryttare som är specialiserad på både klänning och hoopla. Han har besegrat SM-guld i kvartsfinalen och gjort bra ifrån sig mot sig själv i många fler matcher, som till exempel mästerskapet.

Han är också en av de mest kända idrottarna i Sverige, med mer än 320 tusen Instagramföljare. Makarna Han och deras hundar Iris och Pippi och katten Humphrey bor utanför Göteborg i Saro.

Genom att berätta sin historia nu hoppas han kunna inspirera andra män att följa sin egen väg. Som han ser det har det inte alltid varit lätt att spela som tjer i en sport där tjejer dominerar.

I boken han skrev tillsammans med journalisten Frida Bank tänker han avslöja vem han egentligen är och hur hans liv har formats av ridsporten. Det avslöjades i ett pressmeddelande från bokförlaget Forum på tisdagen.

Boken kommer att handla om viktiga händelser och berättelser i mitt liv som har fört mig dit jag är nu. Med Carls ord har hans personliga och professionella erfarenheter hjälpt honom att bli den han är.

“Jag var ganska ung när jag bestämde mig för att arbeta med hysteri. Jag tror att jag bara var 14 eller 15 år när jag föddes.

Jag föreställde mig att jag hade cyklat eller moped till stallet och kom på hur jag skulle jobba med hästar. Det handlar inte bara om att vara tävlingsrytta eller annonsör heller.

men som någon som bygger hela sitt liv kring en stjärna. Sedan diskuterade jag om jag skulle leva mitt liv enligt vad jag tror är det mest ädla motivet.

Drommen han hade när han hade sex och gjorde hinder av mullvadar och blomkruks på golvet i familjehemmet i Bors var möjligt tack vare hans starka driv. Han ville bli av med tävlingarna och få tillbaka resten av sitt liv med dem.

Trots att jag hade börjat befria mig från hexar i hopp om att hitta dem, och inte bara för att jag blivit omskolad för att vinna en “tjejsport”.

Som femring gick jag till båset med min mamma och syster och kunde undvika att bli tänd av ett arg hest. Carl Hedin säger: “Efter det var jag inte i närheten av en legitim helgedom på flera år.”

– Mitt i min nervositet satte jag mig i min bil och tryckte på en knapp på min Game Boy. Det var en katastrof!

Detta hindrade honom dock inte från att fortsätta sin höguppskattade karriär i tanken med fler uppskattningsförbud.

i vardagsrummet och i trädgården. När man var i skolan och försökte åka rakt och smalt var vändpunkten.

– Trots pressen från mina medarbetare låg jag kvar på knä. Det var ett tag sedan jag satte mig för detta.

Enligt mig är det bästa med att jobba med djur att jag får göra det. Varje dag tar jag vara på möjligheten att besöka stånden.

Noterbart är att jag är mindre anpassningsbar än andra eftersom djävulen alltid ser efter mig. När de behöver mig kan jag inte bara resa mig upp och gå dit de vill att jag ska gå.

Carl Hedin Flickvän Irma
Carl Hedin Flickvän Irma

Ridsport är en bra sport att använda sociala medier till eftersom den låter dig få kontakt med människor från hela världen. Det är svårt att träffa nya människor inom ridsporten om man inte tränar och tävlar ofta.

Du kan se hur välkända idrottare tränar och underhåller sina kroppar genom sociala medier. Detta tror jag har potential att motivera andra att ta fullt ansvar för sina handlingar.

Det är frustrerande att folk kan lägga upp vad de vill på sociala medier. En stor mängd saker är inte lätt att kassera; många känner sig tuffare under en skärm och män kan bli upprymda mot varandra.

Prestigekamp Stängslet som dressyr-Douglas hoppade över Mutor, flaxande frack över hinden och faller i farthen och dressyr-Douglas. “Vänners” Knockout, som innehöll en hopp-och-dressyrproffs-strid, slutade i ett chockerande nederlag för de inblandade karaktärerna.

Förlåtelse verkar inte vara Carl Hedins starka sida. Han hoppas att hans långsyn och visdom ska göra det möjligt för honom att genomföra resan och bli Sveriges bästa människa.

Han är inte ens i närheten av att vara kvalificerad att tala om ämnet ridkultur och de problem den står inför.

Det är lätt att ryckas med av det som verkar bra på utsidan. Carl Hedin är lätt att missa om man följer honom på Instagram, där han har en ganska lågmäld närvaro.

Ja, @hedincarl har alltid haft rätt och är alltid glad och villig att lyssna. Med hjälp av Instagram-handtaget @hedincarl hävdar Carl att han bor i en miljö där det är mycket gult och grönt.

Det är möjligt att Carl Hedin i sitt yrkesliv hade en stark känsla av självvärde och självförtroende. Jag har lika många dagar som alla andra.

Carl Hedin Flickvän Irma

. När unghästen kvalar in till Falsterbo eller när jag inte vet om jag får de träningsresultat jag vill ha med en specifik häst, blir jag avskräckt.

Carl, å andra sidan, är övertygad om att sociala medier alltid kommer att spela en betydande roll för vad det innebär att vara elitistisk.

Att ha ett stort antal följare ger dig en fördel gentemot dina konkurrenter och ökar din attraktionskraft hos sponsorer. Du kan också hantera ditt eget varumärke och hur andra ser dig.

Carl säger: “Idag är min inspiration att “ha en kul med sin häst.” Men i framtiden hoppas jag kunna prata med @hedincarl på ett sätt som ger mig mer klarhet i viktiga frågor.

Jag tror att det är avgörande att jag kan berätta min historia och inspirera andra.

r män att följa sin egen väg. Det har inte alltid varit lätt att resa sig som en pojke i en sport där män spelar så mycket.

I boken hoppas jag att jag kan få en bättre bild av vem Instagram-mördaren är. Men det mesta är ett minne av min tid med ridsport. En resa som bara har börjat.

Carl Hedin är född 1991 och är en välkänd modedesigner. Han har fått SM-guld blandat med något annat.

Han är också en av de mest kända idrottarna i Sverige, med mer än 320 tusen Instagramföljare. Iris, hans hund, och Humphrey, hans katt, bor utanför Stockholm.

Du betalar cirka 50 SEK för varje 1 000 visning. Om din video har mer än 2 000 visningar behöver du inte spendera mycket pengar direkt.

Det börjar ticka om du har minst 500 000 besökare och postar tre gånger om dagen. Du kan också arbeta för ett annat företag. Utan tvekan är det här de stora pinnarna kan hittas.

Carl Hedin Flickvän Irma

By sehzuka